Order room

(Flexible on dates? See our price calendar )

  • All children between 0-12 years stay free in parents' bed
  • 12+ = adult
  • Extra bed or baby cot = kr 200,-per day

If you got a corporate ID or a campaign code, please insert it here. You can also sign up for First Business Deal here.

First med nytt Norrkøping-hotell

First Hotels har en uttalt ambisjon om å øke antall hoteller i sentrale byer i Skandinavia. Så langt i år har den strategien båret frukter; i tillegg til First Hotel Central har kjeden fått nye hoteller i Stockholm, Lund og København.

- Dette er svært positivt både for våre gjester og for First Hotels. Norrköping er en sentral by, og med First Hotel Central kan vi tilby forretnings- og privatreisende et fantastisk opphold i Sveriges 8. største by. Dette er vårt 32. hotell i Sverige og det er en glede å ønske Timmy Frisk og hans team velkommen til First Hotels, sier Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Lokalt forankret

First Hotel Central har en solid lokal forankring og satser betydelig på gode serveringstilbud. Det er Mikael Solmansson, et kjent navn fra Norrköpnings restaurantverden, som vil drive hotellets restaurant, bar og uteservering.

- Kvaliteten på hotellet og serveringstilbudet sikrer en svært god gjesteopplevlse. Dessuten er det ingen tvil om at medlemsskapet i First Hotels tilfører oss nye kundegrupper i tillegg til at vi får en svært sterk distribusjonsplattform. Vi ser frem til å bli en del av First Hotel-familien samt å ønske våre gjester hjertelig velkommen til First Hotell Central, sier eier og hotelldirektør Timmy Frisk.

Om First Hotel Central

Hotellet ligger midt i den sentrale delen av Norrköping med rådhuset som nærmeste nabo. Hotellet vil ha 71 rom, inkludert 6 suiter. Med spa, gym samt en stor restaurant, bar og uteservering, så settes den totale gjesteopplevelsen i fokus. Som alle hotellene i kjeden tilbyr selvsagt også First Hotell Central gratis trådløst internet i alle rom og fellesområder.

Om First Hotels                                                                                                                        

First Hotels ble etablert i 1993 og er med sine 55 hoteller en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Twentyseven i København. Hotellkjedens målsetning er å tilby sine gjester kvalitetsopplevelser gjennom individuelle valg. Alle hotellene er unike når det gjelder stil, atmosfære og design og er sentralt plassert i Sverige, Danmark og Norge.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Roar Ingdal, administrerende direktør: +47 920 38 777, roar.ingdal@firsthotel.no

Erlend Ellingsen, kommunikasjonssjef: +47 920 99 039, erlend.ellingsen@flyingelephant.no