Order room

(Flexible on dates? See our price calendar )

  • All children between 0-12 years stay free in parents' bed
  • 12+ = adult
  • Extra bed or baby cot = kr 200,-per day

If you got a corporate ID or a campaign code, please insert it here. You can also sign up for First Business Deal here.

Grims Grenka utvalgt til prestisjebok

Når investeringsbanken JP Morgan anbefaler sine beste kunder hoteller rundt om i verden, er bare det ypperste godt nok. Som eneste hotell i Norden var det kun First Hotel Grims Grenka som fikk plass i årets utgave av Palladium Luxury Hotel & Resort Collection.

Det er JP Morgans Palladium-medlemmer denne boken er ment for, det vil si de av bankens kunder som er gode for minimum 25 millioner dollar (147,4 millioner kroner). Det er 62 hoteller som er anbefalt i årets utgave og det eneste nordiske hotellet som er representert er First Hotel Grims Grenka.

- Det er veldig hyggelig å bli valgt ut i konkurranse med verdens beste hoteller og dette er helt klart en fjær i hatten for Grims Grenka. Nok en gang viser Norges første designhotell at det hører hjemme blant de absolutt beste, sier Roar Ingdal, administrende direktør i First Hotels.

Han legger videre vekt på at selv om hotellet har blitt anbefalt til ekstremt bemidlede mennesker, er Grims Grenka ment for kvalitetsbevisste gjester i alle segmenter.

Egenutviklet

Grims Grenka åpnet i 2008 og ble, som landets første hotell, medlem av alliansen Design Hotels. Siden den gang har hotellet blitt renovert flere ganger – sist så sent som i 2013. Det betyr at Grims Grenka i dag fremstår bedre enn noen gang og har flere skreddersydde tilbud til kvalitetsbevisste hotellgjester.

- Det er viktig å både vedlikeholde og videreutvikle hotellet på samme tid. Nytt for året er blant annet cocktailbaren Brooms & Hatchets og det nye restaurantkonseptet MADU Raw Food – begge med gode tilbakemeldinger og kritikker. Nå er dessuten Q-lounge åpnet for sesongen, og dermed kan også lokale Oslobeboere nyte utsikten fra byens fineste takterrasse, sier Linda Søvik, hotelldirektør ved Grims Grenka.