Order room

(Flexible on dates? See our price calendar )

  • All children between 0-12 years stay free in parents' bed
  • 12+ = adult
  • Extra bed or baby cot = kr 200,-per day

If you got a corporate ID or a campaign code, please insert it here. You can also sign up for First Business Deal here.

Nytt Stockholshotell til First Hotels

First Hotels fortsetter veksten og signerer sitt andre Stockholmshotell for året. First Hotel Kungsbron har svært sentral beliggenhet like ved Arlanda Express og T-Centralen.

First Hotel Kungsbron har perfekt beliggenhet midt i Stockholm sentrum, med blant annet Arlanda Express og T-Centralen kun et stenkast unna. Hotellet har 151 rom, konferansefasiliteter og åpnet dørene for første gang i 2010.

- First Hotel Kungsbron er vår andre nysignering i Stockholm hittil i år. Det betyr at vi har økt vår kapasitet i byen med til sammen 271 rom, og med 366 når First Hotel Fridhemsplan står ferdig utbygget om et snaut år, forteller Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels.

Samtlige av rommene til First Hotel Kungsbron er innredet i skandinavisk stil med designmøbler fra den eksklusive produsenten G.A.D., mens sovekomforten er sikret gjennom Jensen Senger.

Nye kundegrupper

Savvas Constantinidis, som eier hoteller, er svært fornøyd med de mulighetene som byr seg ved å bli en del av First Hotels.

- Medlemsskapet i First Hotels gir oss tilgang til nye kundegrupper og langt bedre distribusjonsplattform. Vi ser fram til å bli en del av First Hotels og gleder oss til å ønske gamle og nye gjester velkomne til First Hotel Kungsbron, sier Constantinidis.

Rask vekst

Iberegnet First Hotel Kungsbron, har First Hotels nå fem hoteller i Stockholm.   

- Vi er trofaste mot vår strategi om å vokse i de sentrale byene i Skandinavia og dette er vår femte signering hittil i år. I tillegg vil vi heve standarden på flere av hotellene våre ytterligere og en rekke renoveringsprosjekter står for døren, sier Ingdal.

Neste for tur er First Hotel Grand Falun hvor totalrenovering påbegynnes i disse dager.

Om First Hotels                                                                                

First Hotels ble etablert i 1993 og er med sine 55 hoteller en av Skandinavias ledende hotellkjeder. I porteføljen er anerkjente hotell som First Hotel Reisen i Stockholm, First Hotel G i Göteborg, First Hotel Grims Grenka i Oslo og First Hotel Mayfair i København. Hotellkjedens målsetning er å tilby sine gjester kvalitetsopplevelser gjennom individuelle valg. Alle hotellene er unike når det gjelder stil, atmosfære og design og er sentralt plassert i Sverige, Danmark og Norge.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Roar Ingdal, administrerende direktør i First Hotels: +47 920 38 777, roar.ingdal@firsthotel.no

Erlend Ellingsen, kommunikasjonssjef: +47 920 99 039, erlend.ellingsen@flyingelephant.no