Order room

(Flexible on dates? See our price calendar )

  • All children between 0-12 years stay free in parents' bed
  • 12+ = adult
  • Extra bed or baby cot = kr 200,-per day

If you got a corporate ID or a campaign code, please insert it here. You can also sign up for First Business Deal here.

Nytt hotell sentralt i Stockholm til First Hotels

Hotel Fridhemsplan har i dag 120 rom, men vokser ut til 215 rom, inkludert ti suiter, etter ombyggingen. Hotellet ligger på Kungsholmen, midt i sentrum av byen. Det er kjedens 4. hotell i Stockholm og det 31. i Sverige og åpner dørene som First-hotell for første gang i juni.

- Vi er veldig fornøyde med innlemmelsen av Hotel Fridhemsplan i vår portefølje. Etter totalrenoveringen som hotellet nå gjennomgår, vil First Hotel Fridhemsplan bli et kvalitetshotell av høy klasse som vi stolt kan tilby våre gjester uavhengig om de er forretnings- eller fritidsreisende, sier Roar Ingdal, administrerende direktør First Hotels.

Voldsomt løft

Renoveringen koster mer enn 50 millioner kroner og om et års tid, når hotellet er ferdigstilt, vil First Hotel Fridhemsplan utgjøre et helt nytt produkt i Stockholms hotellmarked. Samtlige rom blir utrustet med utvalgte produkter av topp kvalitet, som Jensen-senger og GAD-møbler. Det helt nye lobbyområdet blir hotellets hjerte og naturlige møteplass for gjestene.

- Medlemsskapet i First Hotels gir oss tilgang til nye kundegrupper samt langt bedre distribusjonskanaler. Vi ser frem til å bli en del av First Hotels og gleder oss til å ønske både gamle og nye gjester velkommen til First Hotel Fridhemsplan, sier sier manager ved hotellet, Therese Jansson.

Hotel Fridhemsplan er bare ett av tre nye hoteller for First Hotels hittil i år; også First Hotel Duxiana (Lund, Sverige) og First Hotel Mayfair (København, Danmark) er nye i hotellkjedens portefølje.