Order room

(Flexible on dates? See our price calendar )

  • All children between 0-12 years stay free in parents' bed
  • 12+ = adult
  • Extra bed or baby cot = kr 200,-per day

If you got a corporate ID or a campaign code, please insert it here. You can also sign up for First Business Deal here.

Utvider og renoverer i Falun

I forkant av ski-vm i 2015 blir First Hotel Grand Falun totalrenovert og utvidet. Alle rom blir vesentlig oppgradert og prosjektet skal ferdigstilles i god tid før vm-start i februar.

I forkant av ski-vm i 2015 blir First Hotel Grand Falun totalrenovert og utvidet. Alle rom blir vesentlig oppgradert og prosjektet skal ferdigstilles i god tid før vm-start i februar.     

- Dette hotellet har alt; møtefasiliteter, Spa, treningssenter, svømmebasseng og restaurant. First Hotel Grand Falun blir lekkert, sier Gisle Tangenes, administrerende direktør i Host Hoteleiendom.

Det er søsterselskapet til First Hotels, Host Hoteleiendom, som står for prosjektet. Alle de 153 rommene til First Hotel Grand Falun blir betydelig oppgradert og de fleste får blant annet nye bad. I tillegg utvides hotellet med 37 standardrom og to suiter.

- Hotellet skal ferdigstilles i god tid før ski-vm og arbeidet starter allerede 1. september. Vi vil renovere fløy for fløy og kan derfor holde åpent under hele oppussingsperioden, forteller Tangenes.

Hoveddelen av bygningen stod ferdig i starten av forrige århundre, og sist gang hotellet ble utbygget var i forkant av ski-vm i Falun i 1974.

- Dette er den første av en rekke renoveringsprosjekter for First-hotellene. Vi ønsker å heve standarden på en del av hotellene våre ytterligere og jobber med flere prosjekter samtidig, sier Tangenes.

First Hotel Grand Falun har svært sentralt beliggenhet og er byens eneste fullservicehotell. Hotelldirektør Jacob Lönnerdal mener det nyrenoverte hotellet blir et betydelig tilskudd til Falun.

- Det er klart at det er knyttet store forventninger til renoveringen av hotellet; her har mennesker overnattet, spist og danset i nærmere 100 år. Dette vil bli et betydelig løft for byen – både for tilreisende, men også for Faluns befolkning. Vi på First Hotel Grand Falun gleder oss stort til reisen videre, sier hotelldirektøren.

Det er selskapet Multi Montage som står for renoveringen og utbyggingen.

Fakta om First Hotel Grand Falun:

Faluns eneste fullservicehotell

Antall rom (etter utbyggingen): 190

Antall suiter: 3

Fasiliteter: Spa, treningssenter, svømmebasseng, konferansefailiteter og restaurant (O’Learys).

Kort vei til skianlegg og golfbaner

For ytterligere informasjon, kontakt:

Gisle Tangenes, adm. dir. Host Hoteleiendom: +47 994 93 204, Gisle.Tangenes@host.no

Erlend Ellingsen, kommunikasjonssjef: +47 920 99 039, erlend.ellingsen@flyingelephant.no